Recent Posts

Archives

Categories

Meta

Min kompis tjej!

Min kompis tjej!

Det var knappt att jag kunde fatta det själv, här satt jag i en taxi med min bästa väns flickvän. Kicki tittade in i mina ögon och hennes hungriga blickar sade allt som inte våra tungor vågade. Jag kände hennes andedräkt, tung och het, hon var kåt så hon höll på att sprängas. Medan vi talade om stadens uteliv vandrade mina tankar ner till hennes kön. Hon var plaskvåt det visste jag, hennes blygdläppar var svullna och hennes lilla trånga fitta ville känna min stenhårda kuk tränga djupt in.

Herregud, hela situationen var absurd. Allt jag önskade var att vi skulle våga ta det steg som vi båda ville ta men aldrig vågat.

Taxin stannade och vi klev ur, snöyran som slog emot mig när jag öppnade dörren till taxin kylde fort ner mig och mina ivriga lustar. Med en smula klarare tankar ilade vi kvickt ner för trappan och slog snabbt igen dörren i ansiktet på den ylande snöstormen.

Kickie, var 25 år, ett år yngre än mig. Hon hade rågblont hår och varma, gröna ögon. Jag hade känt henne så länge som hon och min kompis varit tillsamans. Vi hade funnit varandra under de år som gått, när vi var tillsammans var det hon och jag som skrattade och min kompis var det femte hjulet. Uppriktigt sagt förstod jag inte vad hon såg i min kompis skinntorra gestalt, visst såg han bättre ut än mig, men han var en riktig träbock, trög och nästan på gränsen att vara efterbliven. Jag var en man och min vän en sorglig ursäkt för en.

Vi klädde av oss ytterkläderna i hallen och ruskade av oss snöflingorna. Kicki fnittrade när jag ramlade omkull medan jag skakade snödropparna ur håret. När hon skulle räcka mig sin hand gick strömmen som en skänk från ovan, det blev becksvart och Kicki föll över mig med ett litet förtjust skrik. Alldeles tysta låg vi på hallgolvet, allt jag hörde var snöstormen vina utanför och allt jag kände var Kickis kropp över min.

Hon kysste mig, liderligt. Jag låg på rygg och hon satt grensle över mig. Allt som var mellan oss och våra kön var mina byxor och hennes fuktiga trosor.

Hon gned sin fitta mot min gylf, jag kom nästan i byxorna. Kuken bultade, den var stenhård, inget kunde hindra mig ifrån att knulla Kickis heta fitta nu. Jag lät min ena hand försvinna in mellan hennes lår, hon var otroligt mjuk och len. Mina fingrar nuddade vid hennes buske och Kicki flämtade till, jag lät ett finger glida in mellan hennes slippriga blygdläppar.

När mitt finger vidrörde hennes klitoris kom hon i en otrolig orgasm. Hon föll ihop över mig och stönade i mitt öra:

– Oh, Gud, jag kommer, oh Gud så skönt.

Hon darrade i hela kroppen när orgasmen ebbade ut och vilade sitt huvud på mitt bröst.

– Jag måste få knulla dig, det värker av kåthet i mig, viskade jag i hennes öra.

Med glansiga ögon mötte hennes mina.

– Vi går in i sovrummet, svarade hon och reste sig på ostadiga ben.

Jag lyfte upp henne och bar in henne till deras säng, jag lade henne ner och slet av mig kläderna.

Kuken höll på att explodera av längtan efter Kickis våta och heta grotta. Kicki tog av sig sina dyblöta trosor.

– Det räcker så, sade jag. Jag vill ta dig bakifrån.

Kicki protesterade inte. Jag lyfte upp hennes klänning. Sakta lät jag långfingret glida in i Kicki. Hon stönade högt och tryckte sin kladdiga fitta mot min hand.

– Ja, knulla mig. Oh, så skönt. Stick in kuken i mig nu.

Jag drog sakta ut mitt finger ur hennes varma, våta djup, det var alldeles glansigt av fittsafter. Jag var tvungen att känna hennes slida krama runt min bultande kuk. Med ett fast grepp runt kuken rännde jag in den i grottan. Hon skrek rakt ut.

– Ja, ja. Knulla mig!

Hennes mjuka fitta sög in min kuk, efter bara några hårda tag exploderade jag. Sperman forsade in i hennes heta kropp. Jag sprutade hela hennes lilla fitta full. Kicki vrålade ut sin egen orgasm medan sperman sprutade stötvis upp i hennes livmoder.

Jag föll ihop över hennes rygg och vi låg flämtande i tystnaden en lång stund. Kicki kysste mig ömt. Det var det skönaste hon någonsin varit med om andades hon tyst i mitt öra.

Vi sade inte så mycket mer till varandra och vi skildes åt i tysthet. Jag sade inte åt henne att jag älskade henne, men hon hörde ändå. En månad senare hade Kicki lämnat min oduglige kompis för mig. Jag älskar Kicki över allt annat och det enda jag ångrar är att jag inte vågade ta steget tidigare.

Lycklig kompis